Missie & visie

Bank

In ons Crelan – bank agentschap bent u welkom voor alle bancaire producten en diensten zoals successieplanning, vermogensbeheer, leningen, kredieten en beleggingen.

Klik om naar onze Crelan website te gaan.

Onze compleet uitgeruste zichtrekening (bankkaarten, kredietkaart, online bankieren, …) garandeert u een totale bankservice. Ook hier staan wij synoniem voor een goede en correcte service. Voor jongeren van 12 tot 25 jaar bedacht Crelan jongeren zichtrekening. Deze rekening is gratis tot de leeftijd van 25 jaar. Interesse? Kom gerust eens langs!

Leningen/ kredieten

Onnodig u te wijzen op het feit dat u best altijd vooraf even nagaat of u geen beroep kan doen op uw (mogelijke) spaarbuffer om in bepaalde aankopen te voorzien.

‘Lenen kost ook geld’ (interesten, kosten), dat weet u wel.

Anderzijds zijn er ook zaken waarvoor lenen quasi een must is; denken we bijvoorbeeld aan de aanschaf van uw onroerend goed/ woning/ bedrijfspand of roerend goed (bedrijfswagen, …) door middel van een hypotheekkrediet of andere renting/ financieringsvormen.

Bij ons Crelan – bankagentschap kan u zowel terecht voor een hypothecair krediet als voor een consumenten- of bedrijfskrediet.

Op vlak van woningkredieten is een gepersonaliseerde studie onze grootste troef om u maximaal van alle belastingvoordelen te laten genieten.
Ook zelfstandigen en vennootschappen kunnen bij ons terecht voor een investeringskrediet, een professionele lening op afbetaling, bedrijfswagenkrediet, voorafbetalingen belastingen of een kaskrediet.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.

Verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij zowel particulieren als kmo’s/ zelfstandigen alle mogelijke verzekeringen aan. Een prijs/kwaliteitsstudie laat ons toe het beste voorstel te weerhouden.

Wij werken ook vaak met pakketpolissen, die doorgaans resulteren in lagere premies en nadien zelfs nog bijkomende ristorno’s/ premiekortingen tot wel 10% kunnen opleveren onder bepaalde voorwaarden (geen of beperkte schade).
En dit zonder kwalitatief in te boeten op vlak van waarborgen en dekkingen uiteraard.
Overige voordelen zijn mogelijkheden tot gefractioneerde betaling en een nog snellere schaderegeling.

Klassieke pakketpolissen voor particulieren bevatten bijvoorbeeld een auto-, brand en familiale verzekering. Voor kmo’s/ ondernemers/ zelfstandigen denken we dan aan een goede BA uitbating, brand, auto, arbeidsongevallen.

Vanzelfsprekend leveren we ook maatwerk en kunnen we naargelang uw wensen volledig zelf bepaalde pakketpolissen samenstellen.

Ook het beheer van uw verzekeringen is in goede handen. Wij zorgen met deze wettelijk (Assurmifid compliant) conforme webstek en online klantenportaal voor een perfect overzicht van uw volledige verzekeringsportefeuille bij kantoor Alduva.

Tot slot zijn wij uw betrouwbare partner bij schaderegeling, en kan u beroep doen op onze decennia lange ervaring om uw schadeloosstelling zo vlot en professioneel mogelijk te laten verlopen.