Personenwagen

Verzeker uw wagen.

Bij de aanschaf van een nieuwe auto staat ook de premie van de autoverzekering altijd weer op de agenda. Wat wordt uw nieuwe premie?

Kiest u voor een BA-verzekering, een beperkte omniumverzekering of volledige omniumverzekering?

Kom niet voor verrassingen te staan en laat ons uw premie berekenen. Wij berekenen en vergelijken de voorwaarden voor u.

Beschikt u over meerdere wagens, eventueel een oldtimer, doet u meer of minder dan 10.000 km, …. Voor alle specifieke vragen vinden wij wel de gepaste verzekering. Contacteer ons en wij zoeken de maatschappij die het best aan uw eisen voldoet.

 

BA

Wilt u  met een auto de baan op? Dan bent u verplicht een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten, beter bekend als de ba autoverzekering.

Deze verzekering komt niet tussen voor uw eigen schade als u in fout bent. Dus uw eigen lichamelijke schade zal in dit geval niet door de verzekeraar vergoed worden. Dit kan u verhelpen door een verzekering bestuurder te onderschrijven. Materiële schade kan u laten verzekeren via uw omnium verzekering.

 

Omnium

Van een kras op uw carrosserie tot een flinke deuk in uw flank. Het komt dubbel zo hard aan als u met een nieuwe auto rijdt. Bescherm daarom uw investering met de volledige Omniumverzekering. Zo is uw wagen gedekt bij schade, diefstal of ongevallen. 

Aan het twijfelen tussen kleine of grote omnium? Wij maken graag de nodige offertes op
 

Rechtsbijstand

Goed advies kost geld! De rechtsbijstandsverzekering biedt u administratieve en juridische hulp na een schadegeval of een verkeersovertreding. Deze verzekering betaalt de gerechtskosten en het ereloon van uw advocaat.